Dolar 34,2323
%-0.03
Euro 37,6226
%-0.04
Altın 2.887,080
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Su abonelerine kredi kartıyla 5 taksit imkanı sunuldu

Su abonelerine kredi kartıyla 5 taksit imkanı sunuldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (GASKİ) vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Word Card kredi kartı sahibi su abonelerine 5 taksit imkanı sundu.    Daha önce seyyar ödeme...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 14:01
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (GASKİ) vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Word Card kredi kartı sahibi su abonelerine 5 taksit imkanı sundu.

    Daha önce seyyar ödeme gişesi, internet üzerinden fatura ödeme ve maaş bordrolarına göre ödeme tarihi gibi uygulamalarla abonelerine kolaylık sağlayan GASKİ, son yaptığı çalışma ile vatandaşlardan takdir topladı.

    GASKİ Genel Müdürü Fahrettin Uslusoy son uygulama ile su abonelerine yeni bir kolaylık daha sağladıklarını belirterek, “GASKİ abonelerimize kolaylıklar sağlamak adına daha önce uygulamaya koyduğumuz seyyar ödeme gişesi, internet üzerinden fatura ödeme ve maaş bordrolarına göre ödeme tarihi uygulaması gibi vatandaşlarımızın memnuniyetle karşıladıkları çalışmalara bir yenisini daha ekledik. Yeni uygulamada vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda Word Card sahibi abonelerimize taksit imkanı sunduk. Word Card Kredi Kartı sahibi abonelerimiz aylık su faturalarını vade farksız 5 taksit imkanı ile ödeyebilecekler. Yaklaşık iki aydır uygulamaya koyduğumuz bu yeni çalışmadan vatandaşlarımız oldukça memnunlar. GASKİ olarak abonelerimize her türlü kolaylığı sağlamaya devam ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.