Dolar 34,2770
%0.32
Euro 37,4702
%-0.14
Altın 2.905,180
%0.55
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suriye'den seken kurşunla ölen Ramazan Zeybek gözyaşları ile toprağa verildi

Suriye'den seken kurşunla ölen Ramazan Zeybek gözyaşları ile toprağa verildi

Suriye’deki çatışmalardan seken kurşun nedeniyle Şanlıurfa Ceylanpınar’da hayatını kaybeden Ramazan Zeybek, gözyaşları arasında toprağa verildi.        Suriye'nin Resulayn kentinde PKK'nın bu ülkedeki...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 19:02
Suriye’deki çatışmalardan seken kurşun nedeniyle Şanlıurfa Ceylanpınar’da hayatını kaybeden Ramazan Zeybek, gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Suriye'nin Resulayn kentinde PKK'nın bu ülkedeki uzantısı PYD güçleri ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) arasındaki çatışmalar devam ediyor. Sınıra yakın olan Ceylanpınar ilçesinde bayram alışverişi yaparken göğsüne isabet eden kurşun ile hayatını kaybeden Ramazan Zeybek, Ceylanpınar ilçesinin Aydoğdu köyünde gözyaşları ile defnedildi. Cenaze aracını köy girişinde vatandaşlar karşıladı. Uzun araç konvoyu ile köyüne getirilen cenaze, köy mezarlığına götürüldü. Cenazenin köye girişi ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Köy imamının kıldırdığı cenazeye Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve beraberindeki heyet de katıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında kılınan cenaze namazının ardından defin işlemi gerçekleştirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.