Dolar 34,2770
%0.32
Euro 37,4702
%-0.14
Altın 2.905,180
%0.55
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TGB Başkanı gözaltına alındı

TGB Başkanı gözaltına alındı

TGB Başkanı Çağdaş Cengiz’in evinde polisin yaptığı arama yaklaşık 10 saat sürdü. Cengiz aramaların sonunda gözaltına alındı. Cengiz’in emniyete götürüldüğü sırada polis ile TGB’liler arasında arbede yaşandı. Terörle mücadele...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 17:14
TGB Başkanı Çağdaş Cengiz’in evinde polisin yaptığı arama yaklaşık 10 saat sürdü. Cengiz aramaların sonunda gözaltına alındı. Cengiz’in emniyete götürüldüğü sırada polis ile TGB’liler arasında arbede yaşandı.

Terörle mücadele polisleri Beyoğlu Tophane Çukurcuma'da bulunan TGB binasına sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Çok sayıda çevik kuvvet polisi de geniş güvenlik önlemi aldı. Güvenlik güçlerinin arama yaptığı yerler arasında TGB Başkanı Çağdaş Cengiz’in Beyoğlu Hayriye Sokağı’ndaki evi de vardı. Aramalar yaklaşık 10 saat sürdü. Aramalar sırasında çok sayıda TGB’li de Cengiz’in oturduğu evin önüne gelerek, Cengiz’e destek verdi.

Aramaların tamamlanmasının ardından Çağdaş Cengiz gözaltına alındı. Cengiz’in polis aracına bindirilmesi sırasında polis ile göstericiler arasında arbede yaşandı. Cengiz, polis otomobiline bindirildiği sırada “Ey Tayyip! Erdoğan senin zorbalığın bize sökmez.” diye bağırdı. Kalabalığı yararak ilerleyen polis aracı ise, TGB’liler tarafından tekmelenip, yumruklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.