Dolar 34,1971
%-0.07
Euro 37,5115
%0.1
Altın 2.883,330
%0.48
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: TSO Bartın’ın gelişiminde etkin rol oynayacak

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: TSO Bartın’ın gelişiminde etkin rol oynayacak

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bartın TSO’dan övgüyle bahsederek dinamik ve genç kadrosu ile odanın Bartın’ın gelişiminde etkin rol oynayacağını söyledi.TSO seçimlerinin ardından göreve yeni seçilen Bartın Ticaret ve Sanayi...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 14:29
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bartın TSO’dan övgüyle bahsederek dinamik ve genç kadrosu ile odanın Bartın’ın gelişiminde etkin rol oynayacağını söyledi.

TSO seçimlerinin ardından göreve yeni seçilen Bartın Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Meclis Başkanı Halil Çelen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halil Balık ve Halil Sami Karakaş, Yönetim Kurulu üyeleri Birol Dikyurt ve Elif Demirkol’dan oluşan Bartın TSO heyetini makamında kabul edip kendilerini tebrik eden TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bartın’a çok önem verdiğini belirten TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu şunları söyledi: “Bartın ilimiz hızla gelişmekte olan sanayisi ile geleceği açık ve parlak bir ilimizdir. Göreve seçilen Bartın TSO’nun dinamik ve genç kadrosu Bartın’ın gelişiminde etkin rol oynayacaktır. Yapacağınız çalışmalar ile Bartın’a yararlı hizmetler vereceğinize eminim. Bu noktada şahsım olarak her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağım. TOBB olarak kadın girişimciler ile genç girişimcilere büyük önem vermekteyiz. Yönetiminizde bir bayan arkadaşımızın olması beni çok mutlu etti. Bu hizmet yarışına katılarak hem kedisini hem de sizleri bayanlara gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyorum. Ticaret hayatının her alanında bayanların da söz hakkı olduğunu görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor.”
Bütün üyelere hizmet verecek teşvik ve hukuk danışma merkezleri kuracaklarını ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ekonomik alanda yeni 4 projelerinin olduğunu sözlerine ekledi.

ÇAKIR’DAN TOBB BAŞKANI HİSARCIKLOĞLU’NA TAM DESTEK

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yanında ve destekçisi olduklarını belirten Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır ise “Hizmet dönemimiz içerisinde, TOBB çatısı altında bulunmaktan gurur duyduğum bu güzide kurumun yeni hamleler yaparak bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunabilmesi için sizlerin de desteğiyle tam bir gayretle çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhuyla kent ekonomisinin geliştirilmesi, istihdamın ve ihracatın artırılması, kentin ekonomik potansiyelini etkin biçimde geliştirilmesi, Bartın TSO üyelerine ve kente daha kaliteli hizmet vermesinin sağlanması öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Yöremizin gelişmesi ve insanımızın refahı için gerçekleştirilen çalışmaların yapılmasına her türlü katkıyı sunan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İşimizin çok kolay olmadığını, hatta oldukça zor olduğunun bilincindeyiz. Ancak önümüzdeki dönemde bu çatı altında gurur duyacağımız gelişmeleri sizlerle birlikte paylaşacağıma inancımız sonsuzdur.” ifadelerini kullandı.

Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır ayrıca TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Ramazan ayında gerçekleştirilecek geleneksel Bartın TSO iftar yemeğine davet etti. Hisarcıkloğlu Bartın’a gelerek iş dünyasıyla bir araya gelmesinin kendisini mutlu edeceğini dile getirdi.

Bartın TSO Meclis Başkanı Halil Çelen de yaptığı konuşmada oda yönetiminde bulunan dinamik ve genç arkadaşlarıyla Bartın’ın geleceği için çok verimli çalışmalara imza atarak, kenti oldukça üst noktalara taşıyacaklarına inandıklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.