Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TRT’den Bornova yayını

TRT’den Bornova yayını

TRT Müzik Kanalı’nın sevilen programlarından “Radyo Günleri” bu hafta Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Salonu’ndan canlı olarak yayınlanacak. 18 Eylül Çarşamba günü saat 15.00 ile 16.30 saatleri arasındaki programda Türk Sanat Müziği’nin sevilen sesleri Okan Uslu, Belgin Erol Gündoğdu, Dilek Şafak+ Çakar ve Yalçın Öztüfekçi sahne alacak

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 11:45
İZMİR- Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korolarıyla ilçede yaşayanları her ay klasik eserlerle buluşturan Bornova Belediyesi, TRT Müzik Kanalı’nın çok özel bir programına da ev sahipliği yapacak. TRT- Müzik Kanalında Çarşamba günleri saat 15.00-16.30 arasında 90 dakika süren “Radyo Günleri” programı bu hafta Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Salonu’ndan Bornovalıların katılımıyla canlı olarak yayınlanacak.

Türk Halk ve Türk Sanat Müziği içeriğiyle uzun yıllardır TRT televizyonlarının klasiklerinden biri olan ‘Radyo Günleri’ programı, konser havasında radyo nostaljisi tadını yakalamayı amaçlıyor. Programda her hafta dönüşümlü olarak Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri sunuluyor. Canlı olarak yayınlanan ‘Radyo Günleri’ her hafta farklı bir ilçeden izleyicilerle buluşuyor.

Programın yapımcılığını Dr. Oya Durmuş ile birlikte yapan İsmail Ragıp Geçmen aynı zamanda yönetmenlik görevini de üstleniyor.

Programa Türk Sanat Müziğinin değerli sesleri Okan Uslu, Belgin Erol Gündoğdu, Dilek Şafak Çakar ve Yalçın Öztüfekçi katılarak Klasik Türk Müziği’nin özgün ve çağdaş yorumlarından oluşan seçme bir repertuar seslendirecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.