Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tadilattaki kütüphanede yangın çıktı

Tadilattaki kütüphanede yangın çıktı

Antalya'daki Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi'nde tadilat yapıldığı sırada çatıdaki izolasyon malzemesinin tutuşması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü.Yaklaşık bir aydır tadilatta olan...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 13:45
Antalya'daki Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi'nde tadilat yapıldığı sırada çatıdaki izolasyon malzemesinin tutuşması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü.

Yaklaşık bir aydır tadilatta olan Üçgen Mahallesi'ndeki kütüphanede saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. İşçilerin üst katta eskiyen boruları kaynak makinesiyle kestiği sırada çatıdaki izolasyon malzemesi alev aldı. Kütüphanenin çatısından duman çıktığını görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait 6 itfaiye aracı sevk edildi. Binanın içindeki işçiler ise olanlardan habersiz çalışmaya devam etti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü, işçiler binadan dışarıya çıkarıldı.

Tadilat işini yürüten firmanın yetkilisi Selahattin Avar, "Binada tadilat çalışması var. İptal edilen borular oksijenle kesilirken üzerindeki izolasyon malzemesinden dolayı bir tutuşma olmuş. Olay bu." dedi.

Kütüphane görevlisi Cem Erdoğan, "Eskiyen boruları tadilat nedeniyle değiştirmek gerekiyor. Alttan borular kesilirken bir üst kattaki borunun izolasyonu ısınmış. Isınması neticesinde oksijen kaynağının sıçramasıyla o izolasyon tutuşuyor." diye konuştu.

Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar da Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi'nin bir aydır tadilatta ve içinin boş olduğunu söyledi, yangının çatıdaki izolasyon malzemesini tutuşmasından kaynaklandığı bilgisini verdi. Acar, "Bina boş, içinde hiçbir şey yok. Problem de yok zarar da. Zaten çatı elden geçecekti." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.