Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Takla atan otomobilden fırlayıp can verdi

Takla atan otomobilden fırlayıp can verdi

Sancaktepe’de, seyir halindeki otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Hurdaya dönen otomobilden savrulan kadın sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza, TEM Otoyolu bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Kartal istikametine giden...

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 16:07
Sancaktepe’de, seyir halindeki otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Hurdaya dönen otomobilden savrulan kadın sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, TEM Otoyolu bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Kartal istikametine giden Hatice Çiftci (36) yönetimindeki 34 DK 0065 otomobil kontrolden çıkarak sağa sola savrulmaya başladı. Bir süre bu şekilde ilerleyen otomobil yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. Çiftçi, hurdaya dönen otomobilden yola savruldu. Kazayı gören diğer sürücüler yardıma koşarak durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak ağır yaralanan Çiftci sağlık ekipleri olay yerine ulaşamadan hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları, otomobilin önce sağa sola savrulmaya başladığını sonra da bariyerlere çarparak takla attıktan sonra durduğunu söyledi. Vatandaşlar, Çiftci’nin telefonla konuştuğundan kontrolünü kaybetmiş olabileceğini belirttiler. Polis ekipleri ise Çiftci’nin elinin birkaç santimetre yanında duran kalemden yola çıkarak genç kadının seyir halindeyken telefondan aldığı notları yazmaya çalışmış olabileceğini, bu nedenle de kontrolünü kaybetmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Çiftci’nin cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından DR. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.