Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talak:Çiğli'yi ortak akıl yönetecek

Talak:Çiğli'yi ortak akıl yönetecek

2014 Yerel Seçimleri'yle birlikte Çiğli'de ortak aklın hakim olacağını söyleyen CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğli'yi yerel demokrasinin vazgeçilmezleri muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak yöneteceklerini belirtti.

  • Ege Postası
  • 22.10.2013 - 09:11
İZMİR- 2014 Yerel Seçimler'de Çiğli Belediye Başkanı olmak için kolları sıvayan Ali Talak, Çiğli'yi muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak yöneteceklerini söyledi. Demokrasinin vazgeçilmezlerinden olan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile fikir alışverişinde bulunarak Çiğli'yi kalkındıracaklarını dile getiren Talak, ‘ben değil biz mantığı’ ile yola çıktıklarını, Çiğli halkının hak ettiği standartlara ulaşması için halkla her daim iç içe olan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini belirtti. 

MUHTARLARLA BİRLİKTE HAREKET EDECEK

Muhtarların olmazsa olmazlardan olduğunu kaydeden Talak, “Belediye başkanı olduğum zaman, sabah geleceğiz, muhtarların nezaretinde bir ev belirleyeceğiz ve birlikte kahvaltımızı yapacağız. İmar ve Fen İşleri Müdürü de yanımızda olacak. ‘Buradaki sorun nedir, bu yol, bu eğitim tesisi neden yapılmadı’ şeklinde notlar alacağız ve ilgili bölümlere sevk edeceğiz. Her gün öğlene kadar yürüyerek mahallelerde aynı işlemi gerçekleştireceğiz. Mahalledeki tüm sorunlardan haberdar olan muhtarlarla birlikte olduğumuz için mahallelerde kesin çözüm getiren uygulamaları hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.