Dolar 34,1769
%0.04
Euro 38,1642
%0
Altın 2.916,950
%-0.11
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talak'tan kadınlara tam destek

Talak'tan kadınlara tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Çiğli Evka-2 ve Ahmet Taner Kışlalı mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinlerini dinleyen Talak, başkan seçildiği takdirde yapacağı projeleri açıkladı.

  • Ege Postası
  • 05.12.2013 - 10:41
İZMİR- CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka-2 ve Ahmet Taner Kışlalı Mahallelerinde esnaf ve vatandaşla buluştu. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ali Talak, “Adayların belirlenmesine az bir zaman kaldı. Çalışmalarımıza ara vermeden, durmadan, dinlenmeden devam ediyoruz. Tabi ki çalışmalarımız sadece yerel seçimler için değil. Parti olarak hedefimiz yerelde iktidarımızı pekiştirmek genelde ise iktidar olmaktır. Bunun için yaklaşan yerel seçimler bir nevi genel seçimlerin ayak sesi olacak” dedi. Talak, ülkenin istikbalinin bu iki seçime bağlı olduğuna da dikkat çekti.

Çiğli’de projeleriyle ön plana çıkan Talak, Evka-2 ve Ahmet Taner Kışlalı mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi, projelerinden bahsetti. Talak, öncelikle bölgeye kadın kooperatifi kuracağını söyledi ve şöyle devam etti: “Çiğli’de kadınları evlerden çıkaracağız. Hem ev bütçelerine hem de ekonomiye katkı koyan kadın modelini hayata geçireceğiz. Yapacağımız tesiste kadınlar el becerilerine göre meslek edindirme kurslarında eğitim görecek daha sonra yaptıkları ürünleri kooperatif bünyesinde satarak emeklerinin karşılığını alacak. Ayrıca tesiste okuma yazma, bilgisayar ve annelik eğitimi kursları ile kütüphane olacak”
Talak ayrıca, bölgenin ihtiyacı olan kreş, sağlık tesis alanı, çocuk oyun ve spor alanları ile düğün salonu yapacağını ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.