Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanrıverdi: Reyhanlı'daki terör olayı bizi yolumuzdan alıkoymayacaktır

Tanrıverdi: Reyhanlı'daki terör olayı bizi yolumuzdan alıkoymayacaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı eylemle ilgili açıklama yaptı. Hüseyin Tanrıverdi, "Terör olayları kesinlikle bizi yolumuzdan döndüremeyecektir,...

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 16:21
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı eylemle ilgili açıklama yaptı. Hüseyin Tanrıverdi, "Terör olayları kesinlikle bizi yolumuzdan döndüremeyecektir, kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğimizi milletimiz bilmelidir." dedi.

    Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Tanrıverdi, "Terör hadisesinin ne amaçla yapıldığını veya ortaya çıktığını tahmin edebiliyoruz. Bu konuda Sayın Başbakanımız, İçişleri Bakanımız ve ilgili kurumlarımızın açıklamaları oldu, tabi ki hepsi terörü işaret etti. Bu noktada terörün kimler tarafından yapıldığı tespit edilmeye çalışılıyor. Görülüyor ki çözüm sürecini engellemek adına bir terör hadisesi." şeklinde konuştu.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, "Teröristler, teröre destek verenler bilmeli ki AK Parti iktidarı onun dik duran, omurgalı duran lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu tür hadiselere pabuç bırakacak biri değildir. Dolayısıyla kararlı bir şekilde çözüm sürecini sürdürecek, terör belasından bu ülkeyi kurtarmak adına yapılması gereken her şeyi kararlılığıyla yerine getirecektir. Bu tür olumsuz olaylar, terör olayları kesinlikle bizi yolumuzdan döndüremeyecektir ve kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğimizi milletimiz bilmelidir." diye konuştu.

    Terörden rahatsız olmayan, sıkıntı çekmeyen, zarar görmeyen hiçbir vatandaşın olmadığını belirten Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti: "Tabi ki evladı şehit olmuş ailelerin ocağına ateş düşmektedir, yakınları acı çekmektedir, millet olarak hepimize acı çektirmektedir. Hepimizin zarar gördüğü terörden kurtulmamız gerekiyor. Ben terörden zarar görmedim diyenler bile oraya harcanan paralar nedeniyle belki emeklilik maaşı artmıyor, belki destekleme primleri almıyor, belki kredi almak istiyor almak istediği kadar krediyi alamıyor yani bir şekliyle bize, hepimize zarar veriyor. Bunu bilen hükümetimiz milli birlik kardeşlik projesiyle bir adım attı ve bu adımın devamı olarak, son halkası olarak da çözüm süreci projesini uyguladı." ifadelerini kullandı.

    Hüseyin Tanrıverdi, "Çözüm süreci için herkes bu noktada taşın altına elini koydu, sorumluluğunu, yükümlülüğünü yerine getirmek için seferber oldu, bir gayret gösterdi. Akil insanlar oluşturuldu, sivil toplum örgütlerimiz bu noktada üzerine düşen görevi ifa ediyorlar. Akil insanlar Türkiyeyi tek tek dolaşarak, her bir köşesini gezerek millete bu süreci anlatıyorlar. Çok şükür dört aydır terör olayları karşısında şehit olan bir kardeşimiz veya insanımız olmadı bu da insanımızın yüzünü güldürdü. Bu insanımızın yüzünü güldürürken terörden nemalananları da kaygılandırdı, rahatsız etti. Dolayısıyla kendi çıkarları, kendi ikballeri uğruna bu süreci hazmedemeyenler, bu sürecin baltalanması adına, bu süreci katletmek adına, hançerlemek adına böylesi bir terör olayını belli ki işlediler ve hain bir eylem ortaya koydular ve 40’a yakın vatandaşımız hayatını kaybetti ve çok sayıda yaralımız var. İnşallah bu can yakıcı, gözyaşı akıtıcı ve kan akıcı terörden de ülkemizi kurtaracağız ve buna kararlıyız" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.