Dolar 34,2663
%0.07
Euro 37,6449
%0.02
Altın 2.888,860
%0.07
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarsus'tan Mardin'de kardeşlik köprüsü kuruldu

Tarsus'tan Mardin'de kardeşlik köprüsü kuruldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Bahar Koleji Mardin’e kardeşlik köprüsü kurdu.Bahar Koleji öğrencilerinin biriktirdiği harçlıklar, sınıf annelerinin yapmış olduğu kermesler ve Tarsuslu hayırseverlerin...

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 11:31
Mersin'in Tarsus ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Bahar Koleji Mardin’e kardeşlik köprüsü kurdu.

Bahar Koleji öğrencilerinin biriktirdiği harçlıklar, sınıf annelerinin yapmış olduğu kermesler ve Tarsuslu hayırseverlerin yapmış olduğu yardımlar yerini buldu. Bahar Koleji öğretmen, veli ve öğrencilerinden oluşan heyet, kardeş okul öğrencileri için hazırlanan hediye paketleri ile Mardin Anafartalar İlköğretim Okuluna gitti. Hazırlanan hediye paketleri kardeş okul öğrencilerine verildi. Ardından da Mardin merkeze bağlı Sancarlı Köyü İlkokuluna geçen Bahar Koleji ekibi, yanlarında getirdikleri hediyeleri kardeş öğrencilere takdim etti.

Ziyaret esnasında duygulu anlar yaşanırken, köy muhtarının evinde verilen öğle yemeği esnasında ülkenin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin hiç kimse tarafından bozulamayacağı dile getirildi. Bahar Koleji Müdür Yardımcısı Tahir Yayar, “Mardinli kardeşlerimizin bu misafirperver ve sıcak kanlı yaklaşımı öğrencilerimizi, sınıf annelerimizi ve bizleri derinden etkiledi. Kardeşliğimizin nişanesi olarak Tarsus insanının katkıları ile hazırladığımız hediye paketlerini kardeş okul öğrencilerimize verdik. Gerçekten tam bir kardeşlik havası yaşandı. Önümüzdeki günlerde de bu kardeşlerimizi Tarsus’ta ağırlayacağız. Bizi bu güzel faaliyetimizde yalnız bırakmayan Tarsus halkına, sınıf annelerimize ve misafirperverliğin sınırlarını zorlayan Mardinlilere bütün kalbimizle teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.