Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarsus’ta mazot hırsızlığı yapan 2 kişi tutuklandı

Tarsus’ta mazot hırsızlığı yapan 2 kişi tutuklandı

Adana’dan Mersin’in Tarsus ilçesine gelip mazot hırsızlığı yapan iki kişi yakalanarak tutuklandı.Anıt Mahallesi'nde park halindeki bir kamyondan mazot hırsızlığı olduğu ve hırsızlık olayını gerçekleştiren kişilerin bir araçla...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 12:03
Adana’dan Mersin’in Tarsus ilçesine gelip mazot hırsızlığı yapan iki kişi yakalanarak tutuklandı.

Anıt Mahallesi'nde park halindeki bir kamyondan mazot hırsızlığı olduğu ve hırsızlık olayını gerçekleştiren kişilerin bir araçla kaçtıkları bilgisini alan Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Ekipleri araştırma başlattı. Polis, şahısların, Tarsus’tan kaçarak Adana il merkezi köy yollarına gittikleri bilgisini aldı. Tarsus polisi, olayı Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Adana İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, ilçede otodan mazot çalıp kaçan aracı ve araç içerisindeki iki şahsı, Adana ili Beş Ocak Mahallesi'nde yakaladı. Şüpheli şahıslar ve oto ilçeye getirildi.

Yapılan araştırmalarda, oto içerisinde 9 adet 30 litrelik, 1 adet 70 litrelik boş mazot bidonları, 2 çift eldiven, 1 adet tornavida araç içerisinde bulunarak araç ile birlikte muhafaza altına alındı. Ayrıca, müştekinin kamyonunun yanında bırakılmış 1 adet mazot bidonu ve yaklaşık 2,5 metre uzunluğunda mazot hortumu ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler E.T. (20) ve E.Y. (21) isimli şüpheli şahıslar, aynı gün ifadeleri alındıktan sonra sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak Tarsus Cezaevi'ne teslim edildiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.