Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan'a niyet, sonraki döneme kısmet

Tartan'a niyet, sonraki döneme kısmet

Uzun süredir yeni belediye hizmet binasını yapabilmek ve hizmete açabilmek için çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi’nin hayali başka bahara kaldı. Yaklaşık iki senedir yer arayışlarını sürdüren ve çeşitli alternatifler üzerinde duran belediye yönetimi, Konak Belediyesi’nin yeni ve modern hizmet binası ile ilgili projeyi bir sonraki döneme bıraktı.

  • Ege Postası
  • 03.03.2014 - 12:30
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Yerel seçim öncesi siyasi olarak da hareketlenen ve mevcut Belediye Başkanı Hakan Tartan, AK Parti’li İlknur Denizli ve CHP’li Sema Pektaş arasında geçmesi beklenen Konak Belediye Başkanlığı yarışında, seçimle gelecek olan ismi bir sonraki dönemde zorlu bir başlangıç bekliyor.

YENİ DÖNEMDE ÖNCELİKLİ PROJE OLACAK
Belediye yönetiminin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve yaklaşık iki yıldır meclis gündemine taşıdığı yeni hizmet binası ile ilgili önerge henüz karara bağlanamadı ve bir sonraki döneme bırakıldı. Basmane’de yer alan ve Eski Fuar Otel’in bulunduğu alanı kamulaştıran ve planlara da resmi tesis alanı olarak işlenen yerde yeni hizmet binasını yapmak için çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, söz konusu projesini erteleme kararı aldı. Yeni dönemde başkanlık makamına oturacak olan ismin masasına gelecek öncelikli konulardan bir tanesi Konak Belediye’nin hizmetlerini daha rahat sürdürebilmesi için yapılacak belediye binası ile ilgili söz konusu proje olacak.

MECLİSTE TARTIŞAMALRA NEDEN OLMUŞTU
Geçmişte projenin gecikmesi nedeniyle belediye meclisinde de çeşitli tartışmalara neden olan yeni hizmet binasının projesi tamamlandığı ve yapımına başlandığı takdirde, iki sene içerisinde tamamlanarak hizmete açılması bekleniyordu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.