Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatı: CHP iktidarıyla İzmir'e bakış açısını da değiştireceğiz

Tatı: CHP iktidarıyla İzmir'e bakış açısını da değiştireceğiz

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Ercan Tatı, Karabağlar, Konak'ta önseçim buluşmaları gerçekleştirdi, "CHP iktidarıyla İzmir'e bakış açısını da değiştireceğiz. AKP iktidarı İzmir'in hak ettiği yatırımları yapmadığı gibi yerel yönetimlerin de önünü kesiyor" dedi. Ercan Tatı ön seçim turunda

  • Ege Postası
  • 09.03.2015 - 13:09
İsmetpaşa Mahallesi'nde Cem Evi'ni ziyaret eden Ercan Tatı, Karabağlar'da da kadınlar günü etkinliğine katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e ziyaretlerini sıklaştırdığını ve kente büyük önem verdiğini anımsatan Ercan Tatı,  AKP iktidarının kendisinden olmayanlara intikam duyguları ile yaklaştığını ve ülkenin bir "Korku Tüneli"nden geçtiğini ifade etti. İzmir'de başta ulaşım projeleri, metro olmak üzere iktidarın desteklerinden yoksun biçimde yatırımların sürdüğünü belirten Ercan Tatı şunları söyledi:


"İzmir Metrosunu Büyükşehir Belediyemiz eliyle yapıyor. AKP milletvekilleri bunu gördükleri halde belediyeyi eleştiriyorlar. Ankara, İstanbul, Antalya'da belediyelere verilen destekleri seçmenimiz görüyor ve iktidarın bu cezacı anlayışını da elbette oylayacak. İzmir hak ettiği yatırımları CHP'nin iktidarında elbette daha iyi sağlayacaktır.  Önseçimde halkımızın destekleriyle milletvekili olmam halinde en büyük uğraşım kentin işsizliğini, yoksulluğunu çözecek yatırımlardan daha fazla pay almasını sağlamak olacaktır. Türkiye'nin en büyük ihracat kentini eski kimliğine kavuşturmalıyız."

 
 
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.