Dolar 34,1377
%0.01
Euro 38,0301
%0.3
Altın 2.893,140
%0.27
Bist-100 10.085,00
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Telefon dolandırıcısına polis oyunu

Telefon dolandırıcısına polis oyunu

İzmir’de kendini polis olarak tanıtıp aradığı vatandaşı dolandırmak isteyen bir kişi, polisin operasyonuyla yakalandı. Elinde telefonla polis merkezine gitmesiyle başlayan hareketli dakikalar film senaryolarını aratmadı. Bornova ilçesinde...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 17:46
İzmir’de kendini polis olarak tanıtıp aradığı vatandaşı dolandırmak isteyen bir kişi, polisin operasyonuyla yakalandı. Elinde telefonla polis merkezine gitmesiyle başlayan hareketli dakikalar film senaryolarını aratmadı.

Bornova ilçesinde A.G. isimli vatandaşı arayan bir kişi kendini başkomiser olarak tanıtıp, "Hesabınızdan terör örgütüne para gönderilmiş. Yapanları yakalayacağız. Bunun için hesabınızdaki bütün parayı, üzerimize geçireceğiz." dedi. Buna ilk etapta inanan A.G.’yi yanında bulunan kardeşi uyardı. A.G. isimli vatandaş uyarıdan sonra kulağında telefonla direkt polis merkezine gitti. Durumu anlayan polis ekipleri, telefonla konuşan şahısla irtibatı kesmemesini söyledi.

Telefondaki şahsın parayı bankadan çekmesini söylemesi üzerine A.G., gazete kağıtlarının doldurulduğu çantayla buluşma yerine gitti. A.G. sürekli telefonla konuşarak telefondaki şahsın söylediklerini harfiyen uygulamaya başladı. Bu sırada takipte bulunan polis ekipleri şahsı para olduğunu sandığı çantayı aldığı sırada kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan İ.E. (30) adliyeye sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.