Dolar 34,2081
%0.08
Euro 37,9076
%-0.49
Altın 2.927,770
%1.1
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Telefonla 5 bin lira dolandırıldı

Telefonla 5 bin lira dolandırıldı

Bütün uyarılara rağmen telefon dolandırıcıları kandırmaya devam ediyor. Karacabey’de 75 yaşındaki bir vatandaş 5 bin lirasını dolandırıcılara kaptırdı. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Uluabat Kuş Cenneti sahibi Mustafa Bilgiç’i...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 14:58
Bütün uyarılara rağmen telefon dolandırıcıları kandırmaya devam ediyor. Karacabey’de 75 yaşındaki bir vatandaş 5 bin lirasını dolandırıcılara kaptırdı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Uluabat Kuş Cenneti sahibi Mustafa Bilgiç’i arayan telefon dolandırıcılar, banka hesabından terör örgütüne para aktarıldığını söyledi. Gizli bir operasyon yürüttüklerini anlatan dolandırıcılar, kimseye bir şey demeden ve işlem tamamlanana kadar telefonunu kapatmadan verdikleri hesaba havale yapmasını istediler. Gizli bir işi olduğunu söyleyerek evden ayrılan Bilgiç, özel bir bankadan 5 bin lira havale yaptı. Banka görevlisinin şüphelenerek kime havale yaptığını sormasına karşın kardeşine para gönderdiğini söyleyen Bilgiç, dolandırıldığını kısa süre sonra anladı. Durumu polise bildiren Mustafa Bilgiç’le birlikte bankaya giden polis ekibi, havalenin Adana’daki bir kredi kartı hesabına geçtiği bilgisini aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer, hiçbir operasyon için vatandaştan para istenmesinin söz konusu olmadığını hatırlatarak, dolandırıcıların tuzağına dikkat çekti. Öte yandan, 39 yıldır faaliyet gösteren Uluabat Kuş Cenneti’ni kısa bir süre önce satılığa çıkaran doğa dostu Mustafa Bilgiç, uzun yıllardır verdiği mücadeleyle basında yer almıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.