Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Teröre lanet konvoyu

Teröre lanet konvoyu

İzmir'in Foça İlçesi'nde otobüs ve minibüs şoförleri konvoy oluşturarak terörü lanetledi. Terörün ayrışmalarını değil daha çok birleşmelerini sağladığını vurgulayan şoförler, "Yılmayacağız, yıkılmayacağız" mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 01.07.2016 - 14:39
Dün (Perşembe) akşam saatlerinde, Birlik ve Foça Otobüsçüler Kooperatifi üyesi otobüs ve minibüsçüler, terminalde biraraya geldi. Eylem öncesi konuşan Foça Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Recep Diker, terör belasının devletimize ve milletimize kast ettiğini, hergün canımızı yaktığını, güvenlik güçlerimizi ve masum insanlarımızı katlettiğini belirterek, terörü lanetlediklerini söyledi. 

Diker, " Bizler Atatürk ve silah arkadaşlarının, şehit ve gazilerimizin kurduğu Cumhuriyetimizin yanındayız. Yılmayacağız, yıkılmayacağız. Biribirimize daha sıkı sarılacak, kökü kazınıncaya kadar terörle mücadele edeceğiz. Terörü, teröristi, destekçisini lanetliyoruz. Vatanları işgal altındayken bile ayağa kalkıp düşmanı İzmir'den denize döken bir milletiz. Millet olarak bu belanın da üstesinden geleceğiz. 'Ne mutlu Türk'üm diyene' dedi. Konuşmanın ardından üzerleri Türk bayrakları ile donatılmış 50 dolayında minibüs korna çalarak ilçe sokaklarında tur attı. Tur sırasında vatandaşlarda minibüsçülere alkışlarla destek verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.