Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trabzon sahilindeki bisiklet yolu büyütülüyor

Trabzon sahilindeki bisiklet yolu büyütülüyor

Trabzon Belediyesi, sahildeki 5.6 kilometre uzunluğundaki yürüyüş yoluna paralel yeni bir bisiklet yolunun yapımına başladı. Daha önce bin metre uzunluğunda bir bisiklet yolu yapan belediye, bu kez bin 200 metrelik yeni bir bisiklet yolunu halkın...

  • Ege Postası
  • 05.05.2013 - 13:29
Trabzon Belediyesi, sahildeki 5.6 kilometre uzunluğundaki yürüyüş yoluna paralel yeni bir bisiklet yolunun yapımına başladı. Daha önce bin metre uzunluğunda bir bisiklet yolu yapan belediye, bu kez bin 200 metrelik yeni bir bisiklet yolunu halkın kullanımına sunmak için çalışmalara başladı. Faroz Balıkçı Barınakları ile Ayasofya Kavşağı’nın batısını içine alan yeni bisiklet yolunun haziran ayı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

    Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşların taleplerine göre yürüyüş yolunda yeni düzenlemeler yaptıklarını ifade ederek, “Yürüyüş yolunu bitirdikten sonra halkımız buranın ışıklandırılmasını istedi. Biz de ışıklandırdık. Daha sonra yürüyüş yolunun deniz tarafına bisiklet yolu yapılması istendi. Beşirli’ye bin metre uzunluğunda bisiklet yolu yaptık. Vatandaşlarımız daha sonra Faroz ile Ayasofya arasında bisiklet yolu yapılmasını istedi. Şimdi bu yolun yapımına başladık. Bin 200 metre uzunluğundaki bu yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacak olmak bizler için mutluluk verici bir olay. Halkımız isteyecek biz de imkanlarımız ölçüsünde bunları yerine getirmeye çalışacağız. Biz her zaman halkımızın hizmetindeyiz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.