Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tunceli Valisi Güner, vatandaşlarla okey oynadı

Tunceli Valisi Güner, vatandaşlarla okey oynadı

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, esnaf ve vatandaşları ziyareti sırasında girdiği bir kahvehanede vatandaşlarla okey oynadı. Cumhuriyet Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vali Hakan Yusuf Güner, vatandaşların sorunlarını dinledi....

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 15:06
Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, esnaf ve vatandaşları ziyareti sırasında girdiği bir kahvehanede vatandaşlarla okey oynadı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vali Hakan Yusuf Güner, vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla bir süre sohbet edip çay içen Vali Güner, birlik ve beraberlik mesajları da verdi. İmkanları doğrultusunda ellerinden geldiğince vatandaşların sorunlarını çözmek için gayret gösterdiklerini belirten Vali Güner, kapısının her saat vatandaşlara açık olduğunu söyledi. Pazar gününü değerlendirmek, vatandaşlarla bir araya gelmek ve sorunlarını dinlemek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Hakan Yusuf Güner, "Vatandaşlarımızın sofralarına, dertlerine ortak olalım diye böyle bir gün geçiriyoruz.Bizim düşüncemiz ve felsefemiz insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışından oluşuyor. Dolayısıyla burada insanlarımıza emhal olmaya çalışıyoruz. Onların dertlerini, sıkıntılarını aynı zamanda sevinçlerini paylaşmaya çalışıyoruz. Gayet güzel bir Dersim günü ve gayet güzel bir sonbahar günü geçiriyoruz. İnşallah bütün günlerimiz barış ve kardeşlik içinde kucaklaşmayla geçer." dedi.

Vali Güner’in ziyaretin ötürü memnuniyetini dile getiren ve duygulanan bazı vatandaşlar da Vali Güner’e sarılarak teşekkürlerini iletti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.