Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan, Çin devlet ajansı Xinhua ile işbirliği anlaşması imzaladı

Cihan, Çin devlet ajansı Xinhua ile işbirliği anlaşması imzaladı

Cihan Haber Ajansı (Cihan) ile dünyaca ünlü Çin devlet ajansı Xinhua arasında işbirliği anlaşması imzalandı.Cihan’ın İstanbul merkez binasında düzenlenen törende Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Beytullah Demir ile Xinhua...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 14:45
Cihan Haber Ajansı (Cihan) ile dünyaca ünlü Çin devlet ajansı Xinhua arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Cihan’ın İstanbul merkez binasında düzenlenen törende Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Beytullah Demir ile Xinhua Başkan Yardımcısı Lu Jianping işbirliği anlaşmasına imza attı.

Beytullah Demir, 2004’te Pekin’de ofis açan ilk Türk ajansı olan Cihan'ın, bu işbirliği ile özellikle Uzakdoğu'da daha da güçleneceğini ifade etti.

Lu Jianping ise ajanslar arasındaki işbirliğinin kalıcı olmasının önemine dikkat çekerek, bunun ülkeler ve halklar arasındaki ilişkilerin gelişmesine de katkı sağlamasını ümit ettiğini dile getirdi.

Anlaşmayla Cihan ve Xinhua, karşılıklı haber, fotoğraf ve görüntülü haber değişimi yapacak.

Öğle yemeğinin ardından Feza Gazetecilik medya tesislerini de gezerek ayrıntılı bilgi alan heyet, Cihan’ın misafirperverliğine özellikle teşekkür etti.

Lu Jianping başkanlığındaki heyette ayrıca Xinhua Telekomünikasyon ve Teknoloji Bölümü Müdürü LV Rui, Xinhua Planlama ve Finans Bölümü Müdürü Huang Yuanchuan, Xinhua Outlook Weekly Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ji Bin, Xinhua Dış İlişkiler Bölümü Başkanı Wang Jianxin, Xinhua Genel Ofis Yönetimi Sekreteri Wu Xiaojun ve diğer isimler yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.