Dolar 34,2435
%0
Euro 37,5545
%-0.22
Altın 2.883,330
%-0.12
Bist-100 8.929,00
%-1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turizmci Derin, BBP'den Manavgat belediye başkanlığına aday adayı oldu

Turizmci Derin, BBP'den Manavgat belediye başkanlığına aday adayı oldu

Turizmci Yılmaz Derin, Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) Manavgat Belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Yılmaz Derin, 2014 yılında 30 Mart'ta yapılacak olan mahalli seçimlerde Manavgat belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu,...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 17:49
Turizmci Yılmaz Derin, Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) Manavgat Belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Yılmaz Derin, 2014 yılında 30 Mart'ta yapılacak olan mahalli seçimlerde Manavgat belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu, İlçe Başkanı Nusrettin Karakoç'a yaptığını bildirdi. Derin, seçilmesi halinde Manavgat'ın sorunlarını çözmeye talip olduğunu söyledi.

Yılmaz Derin, yaptığı açıklamada, Manavgat'ın en öncelikli sorununun trafik ve çarpık yapılaşma olduğunu vurguladı. Derin, yazın aktif turizm sezonunda ilçe trafiğinin çekilmez olduğunu kaydetti. Manavgat'a bazı alanlarda iyileştirmeye yönelik köklü neşter vurulması gerektiğinin altını çizen Derin, turizm şehrinin altyapısının 30 bin nüfusuna göre yapıldığından 25 yıl içinde nüfusun 100 bine ulaşması ile sorunların her geçen gün içinden çıkılmaz hale geldiğini ifade etti.

Derin, "Manavgat'ın trafik sorununu çözmek için yeni bir trafik köprüsü yapmak zorunlu hale geldi. Dünyanın hiç bir turizm şehrinde olmayan trafik uygulamaları maalesef Manavgat'ta oluyor. Yaya yoluna park eden çok sayıda araç var. Vatandaşların ortak kullanım hakkı olan kaldırımlarda çok sayıda araç park edilmiş vaziyette duruyor. Bir Allah'ın kulu da bir şey demiyor. Seçilmem halinde Manavgat'ın sorunlarını ortak aklı işleterek bir bir çözeceğim." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.