Dolar 34,2336
%-0.03
Euro 37,5576
%-0.21
Altın 2.871,930
%-0.52
Bist-100 9.004,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ticaretin yeni aslanlarına sertifika

Ticaretin yeni aslanlarına sertifika

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Bursa Şubesi ile KOSGEB arasında imzalanan 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' protokolü çerçevesinde eğitim alan genç girişimciler sertifikalarını aldı. Ördekli Kültür Merkezi’ndeki törende konuşan...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 17:00
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Bursa Şubesi ile KOSGEB arasında imzalanan 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' protokolü çerçevesinde eğitim alan genç girişimciler sertifikalarını aldı.

Ördekli Kültür Merkezi’ndeki törende konuşan ASKON Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut, yönetim kurulu olarak 8 ay önce göreve başladıklarını hatırlattı. Kalkınmanın lokomotifi genç girişimcilere her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Turgut, "Türkiye’nin kalkınabilmesi sanayi ve üretimden geçiyor. Bu üretimi de yeni ve genç müteşebbis insanlarımız yapacak. Ben inanıyorum ki sertifika törenimizden sonra sizler yeni işletme açmak için büyük gayretler göstereceksiniz. Bu ülkenin kalkınmasına ve insanlarımızın refah seviyesinin artırılmasına katkıda bulunacaksınız. Aydınlık yarınlarımıza ışık olacaksınız. Bizler de sizi bu yolda asla yalnız bırakmayacağız." dedi.

30 BİN LİRA GERİ ÖDEMESİZ HİBE

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Merkezi Başkanı Ahmet Akdağ ise uygulamalı girişimcilik eğitiminden yararlanan girişimcilere KOSGEB olarak 30 bin liraya kadar geri ödemesiz hibe verdiklerini söyledi. Daha ağır makine gerektiren işler için 70 bin liraya kadar da destek verdiklerini vurgulayan Akdağ, eğitimden yararlanan vatandaşları her zaman desteklemeye hazır olduklarını kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.