Dolar 34,2674
%0.05
Euro 37,4136
%0.06
Altın 2.918,640
%0.04
Bist-100 8.699,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk Chopper güvenli motosiklet kullanımını anlatıyor

Türk Chopper güvenli motosiklet kullanımını anlatıyor

Türk Chopper üyeleri Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Trakya'yı dolaşarak güvenli motosiklet kullanımını anlatıyor.    Farklı meslek gruplarından kişilerin bir araya gelerek kurdukları Türk Chopper Motosiklet Kulübü...

  • Ege Postası
  • 09.05.2013 - 18:19
Türk Chopper üyeleri Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Trakya'yı dolaşarak güvenli motosiklet kullanımını anlatıyor.

    Farklı meslek gruplarından kişilerin bir araya gelerek kurdukları Türk Chopper Motosiklet Kulübü nizamı sürücü imajıyla dikkatleri çekiyor. Türkiye'deki trafik kazalarında yaşamlarını yitiren insanların bir bölümü motosiklet sürücüleri oluşturuyor.
Kullandığı aracı tanıma, kask takma ve standartlara uygun kıyafet giymeyen sürücüler yaptıkları kazalarda hayatlarını kaybediyor. Ancak yeteri bilincin oluşması durumunda kazaların, can kayıplarının ve yaralamaların düşebileceği belirtiliyor. Bu amaçla her biri tam teşekküllü bir motosiklet sürücüsü olan Türk Chopper üyeleri, özellikle gençleri ve motosiklet kullanıcılarını bilgilendiriyor.

    Kulüp üyeleri Trafik Haftası dolayısıyla ilçe ilçe dolaşarak stand açıyor, okullarda bilgilendirici programlara katılıyor.

    Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Türk Chopper Motosiklet Kulübü Edirne İl Temsilcisi Eyyüp Alıcı yaptıkları çeşitli etkinliklerle güvenli motosiklet sürüşünü anlattıklarını söyledi. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile birlikte yaptıkları ortak çalışmada halkı bilgilendirdiklerini anlatan Alıcı, kulüp üyelerinin halkla bir araya gelerek güvenli motosiklet kullanımı tekniklerini anlattığını ifade etti.

    Türk Chopper'in güvenli motosiklet kullanımı konusunda bir model olduğunu dile getiren Alıcı, gerekli ekipmanın kullanılması durumunda motosiklet kazaların ve kayıpların azaldığının görüleceğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.