Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk Dünyası Belediyeler Birliği Denizli’de toplandı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Denizli’de toplandı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yüksek Danışma ve Yönetim Kurulu toplantısı, Denizli Belediyesi'nin evsahipliğinde yapıldı. Aralarında Birlik Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Denizli Belediye...

  • Ege Postası
  • 07.09.2013 - 16:35
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yüksek Danışma ve Yönetim Kurulu toplantısı, Denizli Belediyesi'nin evsahipliğinde yapıldı. Aralarında Birlik Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı gibi 21 il ve ilçe belediye başkanının bulunduğu üyeler, Pamukkale'de birliğin çalışmaları hakkında görüştü.

Toplantıdan önce Denizli Belediyesi, birlik üyelerine yemek verdi. Yemeğe AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak ve Mehmet Yüksel, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ile Vali Yardımcısı Abdullah Acar katıldı. Yemeğin ardından geçilen toplantıya, Karaosmanoğlu başkanlık etti. Toplantıda TDBB’nin faaliyetlerine yönelik konular ele alındı. Programa katılan birlik üyeleri, Denizli'nin tarihi ve turistlik yerlerini gezme imkanı da buldu. Denizli, iki yıl önce de TDBB toplantılarına evsahipliği yapmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.