Dolar 34,1347
%0
Euro 38,0458
%0.34
Altın 2.882,370
%-0.1
Bist-100 10.073,00
%1.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk Yıldızları Eskişehir semalarını şahlandıracak

Türk Yıldızları Eskişehir semalarını şahlandıracak

Eskişehir, yarın gökyüzündeki görkemli bir gösteriye evsahipliği yapacak. Türk Yıldızları "Solo Türk", 1. Hava Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalanarak Eskişehir semalarında olacak.Eskişehirlilere açık bir gösteri yapacak olan Türk...

  • Ege Postası
  • 04.05.2013 - 14:07
Eskişehir, yarın gökyüzündeki görkemli bir gösteriye evsahipliği yapacak. Türk Yıldızları "Solo Türk", 1. Hava Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalanarak Eskişehir semalarında olacak.

Eskişehirlilere açık bir gösteri yapacak olan Türk Yıldızları, hazırlık uçuşlarını tamamlayarak yarını beklemeye başladı. Pazar saat 15.00’te havalanacak uçaklar, unutulmaz bir uçuş gösterisi sunacak. Faaliyet kapsamında paraşüt atlayışı ve bando konseri de yer alacak. Halka açık gösteriye katılmak için komutanlık, şehrin çeşitli yerlerinden ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Osmangazi Üniversitesi Öğrenci Yurdu, Anadolu Üniversitesi ve Cam Müzesi önünden, saat 13.00’te ücretsiz otobüsler kaldırılacak. 1. Hava Ana Jet Üs Komutanlığı'na götürülecek olan vatandaşlar, gösteriden sonra yine otobüslerle mahallelerine gönderilecek. Konuyla ilgili olarak tanıtım afişleri asıldı, yerel televizyonlara reklamlar verildi. Askerî yetkililer, bütün Eskişehirlileri gösteriye davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.