Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk işyerindeki yangının sebebi kundaklama

Türk işyerindeki yangının sebebi kundaklama

Almanya’nın Mönchengladbach şehrinde Pazartesi günü Türk esnafın işyerindeki yangının ilk belirlemelere göre kundaklama sonucu çıktığı belirtildi.Mönchengladbach Emniyet Müdürlüğü Basın Sözcüsü Willy Theveßen, “İşyerinde yangını...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 15:04
Almanya’nın Mönchengladbach şehrinde Pazartesi günü Türk esnafın işyerindeki yangının ilk belirlemelere göre kundaklama sonucu çıktığı belirtildi.

Mönchengladbach Emniyet Müdürlüğü Basın Sözcüsü Willy Theveßen, “İşyerinde yangını hızlandıran bir maddenin bulunması, olayın kundaklama olduğunu gösteriyor ve araştırmalar bu yönde devam ediyor.” dedi. İşyeri sahibi Abdullah Güzeloğlu ilk ifadesinde arka kapının kurnazca açıldığını söylemiş, yangının çıkış nedenini polisin araştırdığını belirtmişti.

PATLAMA SESİ

Görgü tanığı komşu Nurdan Ünsal ise sabaha doğru büyük bir patlama sesi duyduklarını, dışarıya çıktıklarında Yeşilli Fırını’nın alevler içinde yandığını gördüklerini anlattı. Fırında çalışan usta Umut Mefher, “Her sabah erken saatlerde işe başlarım. Olay sabahı ise biraz geç gelmiştim, demek daha yaşayacak ömrüm varmış, takdir öyleymiş.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.