Dolar 34,2688
%0.08
Euro 37,6567
%0.07
Altın 2.915,450
%-0.21
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkçe’nin çocukları Başsavcı Köylü'yü ziyaret etti

Türkçe’nin çocukları Başsavcı Köylü'yü ziyaret etti

Uluslararası 11. Türkçe Olimpiyatları için Kars’a gelen Türkçe'nin çocukları, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü’yü ziyaret etti. Ziyarete, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Belerus, Endonezya, Güney Afrika ve Kırgızıstan’lı...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 18:10
Uluslararası 11. Türkçe Olimpiyatları için Kars’a gelen Türkçe'nin çocukları, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü’yü ziyaret etti.

Ziyarete, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Belerus, Endonezya, Güney Afrika ve Kırgızıstan’lı öğrenciler ile öğretmenleri katıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü, "Sizleri gördükçe umudumuz daha çok artıyor. Sevincimiz daha çok artıyor, dünyanın tekrar eskisi gibi bir barış dünyası olması için bir sevgi dünyası olması için olan temennilerimiz artıyor. Ümitlerimiz artıyor ve sizleri gördükçe çok mutlu oluyoruz. İyi ki geldiniz. Kars’da da sizleri görmek ayrı bir mutluluk bizim için. Biz Türkiye’nin ayrı bir köşesinde iken ta dünyanın bir ucundan Afganistan’dan Kırgızistan’dan Belerus’tan arkadaşlar gelmişler bizleri ziyaret etmişler. Çok mutlu olduk çok memnun olduk. İnşallah Allah gönlünüzdekini versin. Neyi arzu ediyorsanız o gerçek olsun. Böylelikle dünyanın daha iyi yaşanacak bir yer olması için bizlerinde ümidi artacak sizleri gördükçe çok mutlu oldum." dedi. Cumhuriyet Başsavcısı Köylü, konuk öğrencilere hediyeler verdi.

Misafir öğrenciler ise derece elde ettikleri şiir ve şarkılardan birer nakarat ile Başsavcı Köylü'ye süpriz yaptı. Öte yandan, Kars Şehir Stadı'nda saat 20.00'de gerçekleştirilecek etkinlikte öğrenciler, şarkılar, şiirler ve folklor etkinlikleri ile sahne alacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.