Dolar 34,2461
%0.02
Euro 37,6233
%-0.02
Altın 2.915,690
%-0.2
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan, kızının nikahını kıyarken duygulandı

Başkan, kızının nikahını kıyarken duygulandı

Göynükbelen Belediye Başkanı Adnan Uludaş’ın kızı Betül Uludaş, Ümit Altın ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını kızın babası olan Göynükbelen Belediye Başkanı Adnan Uludaş kıydı. Baba Uludaş, nikah sırasında duygulu...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 16:57
Göynükbelen Belediye Başkanı Adnan Uludaş’ın kızı Betül Uludaş, Ümit Altın ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını kızın babası olan Göynükbelen Belediye Başkanı Adnan Uludaş kıydı. Baba Uludaş, nikah sırasında duygulu anlar yaşadı.

        Belediye Düğün Salonu'nda yapılan nikah merasimine Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, İsmet Su, Mustafa Öztürk, AKP İl Başkanı Sedat Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, belediye personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

        Kızının nikahını kıyarken hüzünlenen Uludaş, kızının ve damadının çok ısrar etmesi üzerine nikah kıydığını belirtti. “Belediyemize müracaat eden çiftler hakkında araştırma yaptık. Evlenmeye hiçbir engelleri olmadığını tespit ettik. Sizlerin ve şahitlerin huzurunda nikahlarını kıyıyorum.” diyen Ulutaş, damat ve kızını tebrik etti.

        Nikahın ardından genç çift dans etti. Düğün, havai fişek gösterisiyle renklendi. Uludaş, düğün töreninde sahneye çıkarak eşi ve kızlarıyla dans etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.