Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiyeli hayırseverlerin yardımı Burkina Fasoluları şaşırttı

Türkiyeli hayırseverlerin yardımı Burkina Fasoluları şaşırttı

Türkiyeli hayırseverlerin yaptıkları bağışlar Ramazan ayında dünyanın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Burkina Faso'nun Ouagadougou şehrinde 2 bin 500 aileye Ramazan kumanyası yardımı...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 16:21
Türkiyeli hayırseverlerin yaptıkları bağışlar Ramazan ayında dünyanın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Burkina Faso'nun Ouagadougou şehrinde 2 bin 500 aileye Ramazan kumanyası yardımı yaptı.

Binlerce kilometre uzaklıktaki Türkiye’den gelen yardımlar Burkina Fasoluları hem şaşırttı hem de sevindirdi.

Hayırseverlerin yardımlarını dünyanın dört bir yanına ulaştıran Cansuyu Derneği, Afrika’ya Ramazan ayı münasebetiyle temel gıda maddelerinden oluşan kumanyalar dağıtarak ihtiyaç sahibi Burkina Fasoluların yüzünü güldürdü.

Açlık ve yoksullukla mücadele eden Afrika’ya duyarsız kalınmadığına dikkat çeken Burkina Faso Koordinatörü Ömer Faruk Ejder, “İnsanlığın ortak sorunu olarak nitelenebilecek açlık ve yoksulluğun bir an önce ortadan kaldırılması için insanlığın bize yüklediği sorumluluklar olduğu inancı içerisindeyiz.” dedi.

Yapılan yardımlara bölge halkının minnettar olduğunu ifade eden Burkina Faso Sahel Ahdar Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahman Sidibi, hayırsever Türkiye halkına teşekkür etti.

Açlık ve yoksullukla mücadele eden Waga ve Bobo yerleşim yerlerinde 2 bin 500 aileye temel gıda maddesi olan pirinç, şeker, yağ ve undan oluşan Ramazan Kumanyası dağıtıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.