Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uğurlu hem ziyaret hem misafir ediyor

Uğurlu hem ziyaret hem misafir ediyor

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, yürüttüğü sosyal projeler kapsamında hemşehri derneklerini hem ziyaret hemde misafir ediyor.

  • Ege Postası
  • 27.11.2018 - 06:44

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçeye kazandırdığı marka ve vizyon projelerin yanı sıra yürüttüğü sosyal projelerle de ilçe halkının takdirini topluyor.  Yerel Buluşmalar, Mahalle Buluşmaları, Esnaf Buluşmaları, Gençler Soruyor, Mutlu Kadın Mutlu Toplum programları, esnaf ve ev ziyaretlerinin yanı sıra hem hemşehri dernekleri ziyareti hem de hemşehri dernekleri buluşma programları gibi sosyal projelere ağırlık veren Uğurlu, ilçede sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmadıklarını söyledi.

Bu kapsamda Kemalpaşa Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret edip, Kemalpaşa Kütahyalılar Derneği’ni de kahvaltı programında misafir eden Uğurlu, hemşehri derneklerinin önemine vurgu yaparak, “Hemşehri dernekleri, kuruldukları kentlere kültürel anlamda büyük zenginlikler katar. Aynı şekilde hemşehriler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlar. Bu anlamda yerel yönetim olarak, bizler de hemşehri derneklerine önem veriyoruz. Kemalpaşa, Türkiye’nin her yerinden göç alan, günden güne büyüyen, kozmopolit bir yapıya sahip. Biz de bu yüzden fiziki ve beşeri büyümeyi göz önünde bulundurarak yatırımlarımızı şekillendiriyoruz. Kemalpaşa, İzmir’nin parlayan yıldızı haline gelmiş bulunmaktadır. Sivil toplum kuruluşları ile koordineli bir şekilde çalışmayı, Kemalpaşa’nın gelişmesi ve büyümesi anlamında önemli görüyoruz” dedi.

Önce misafir oldu, sonra misafir etti

Sivil Toplum Kuruluşları’nın bir kentin toplumsal nabzını tutan en önemli unsurlar ve ortak karar mekanizmaları olduğunu hatırlatan Uğurlu, “Bu Kapsamda ilçemizde bulunan dernek, vakıf, platform ve toplumsal yapılanmaların fikirleri çok değerli ve bizim için çok önemlidir. İlçe Başkanımız Mehmet Ali Demirtaş ile birlikte Kemalpaşa Erzurumlular Derneği’ne misafir olup, Kütahyalılar Derneği’ni de misafir ettik. Dernek Başkanlarımız ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve hemşehrilerimize destek açıklamaları,  içinden geçtiğimiz süreçte her türlü desteği verip yanımızda olma noktasındaki duruşlarından ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.