Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası’nın tanıtım toplantısı yapıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası’nın tanıtım toplantısı yapıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası’nın tanıtım toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Yıldırım, “Şurada kent içi ulaşım, haberleşme, habercilik ve...

  • Ege Postası
  • 18.08.2013 - 13:14
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası’nın tanıtım toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Yıldırım, “Şurada kent içi ulaşım, haberleşme, habercilik ve hava teknolojileriyle ilgili konular konuşulacak.” dedi.

Türkiye’nin karayolu, demiryolu, denizcilik, havacılık ve haberleşme sektörüne ait 2023 hedeflerinin tartışılacağı 11. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası’nın tanıtım toplantısı Anadolu Hisarı’ndaki kıyı Emniyeti Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Şuranın tanıtın toplantısına katılan Bakan Yıldırım, “Şuranın açılış gününde Sayın Cumhurbaşkanımız konuşacak. Eş zamanlı olarak 3 gün boyunca 7 konu başlığı altında paneller olacak. Bu paneller, karayolu, denizcilik, demiryolu, boru hatları ile taşıma, kent için ulaşım ve haberleşmeyle ilgili, habercilik, hava teknolojileriyle ilgili konular konuşulacak. Uzman ve akademisyenler olacak, yurtiçi ve yurtdışından uzman kişiler de katılacak.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.