Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaşlı kadını bilezikleri için 18 yerinden bıçaklayan şahıslar tutuklandı

Yaşlı kadını bilezikleri için 18 yerinden bıçaklayan şahıslar tutuklandı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, hırsızlık amacıyla girdikleri evde karşılarına çıkan 63 yaşındaki kadını, bileziklerini almak için 18 yerinden bıçakladıkları iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı.     Önceki gün meydana...

  • Ege Postası
  • 18.08.2013 - 12:50
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, hırsızlık amacıyla girdikleri evde karşılarına çıkan 63 yaşındaki kadını, bileziklerini almak için 18 yerinden bıçakladıkları iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı.

    Önceki gün meydana gelen olayda iddiaya göre, ilçeye bağlı olan Balaban köyünde ikamet eden Halit Uzuner ve Sevim Uzuner’in birlikte yaşadığı eve hırsızlar girdi. Evde kimsenin olmadığını düşünen ve değerli eşyaları arayan şahıslar, bir anda ev sahibi Sevim Uzuner ile karşılaştı. Kocası uyurken sesleri duyan ve ne olduğunu anlamaya çalışan yaşlı kadın, karşısında hırsızları görünce bağırmaya başladı.

    Henüz çalacak bir şey bulamayan gözü dönmüş hırsızlar, kadının kolundaki bileziklere göz dikerek yaşlı kadına saldırıp darp etmeye başladı. Zanlılar, direnen Sevim Uzuner'i kolundan, karnından ve boynundan bıçakladı. Şüpheliler, olayın ardından yaşlı kadının kolundaki birkaç bileziği de alarak olay yerinden kaçtı. Evin bir odasında uyuyan ve sesler üzerine kalkan Halit Uzuner, eşini kanlar içinde görünce 112 sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.

    ZANLILAR TUTUKLANDI

    Olay yerine gelen 112 sağık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralı Sevim Uzuner’i Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı. Kolundan, karnından ve boynundan olmak üzere irili ufaklı 18 bıçak darbesi alan Uzuner’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

    Öte yandan, çevrede geniş çaplı araştırmalarda bulunan ve görgü tanıklarının ifadesini alan jandarma ekipleri, olayın zanlısı oldukları iddia edilen İ.Ç. ile M.P. isimli 2 şahsı gözaltına aldı. Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen şüphelilerin, ailelerinin Balaban köyünde yaşadığı ve köyün yerlisi oldukları, kendilerinin ise Kartepe ilçesi Uzunçiftlik mevkiinde ikamet ettiği öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.