Dolar 34,2538
%0.09
Euro 37,6216
%0.39
Altın 2.877,200
%0.26
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uludağ Üniversitesi’ne Mustafakemalpaşa’da arazi bağışlandı

Uludağ Üniversitesi’ne Mustafakemalpaşa’da arazi bağışlandı

Bursa Mustafakemalpaşa Ziraat ve Hayvancılık Geliştirme Derneği, 74 bin 618 metrekare araziyi eğitim kampusu yapılmak üzere Uludağ Üniversitesi’ne bağışladı. Mustafakemalpaşa’da Yunus Tesisleri’nde düzenlenene törenle bağışa ilişkin...

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 14:02
Bursa Mustafakemalpaşa Ziraat ve Hayvancılık Geliştirme Derneği, 74 bin 618 metrekare araziyi eğitim kampusu yapılmak üzere Uludağ Üniversitesi’ne bağışladı.
Mustafakemalpaşa’da Yunus Tesisleri’nde düzenlenene törenle bağışa ilişkin yapılan protokol imzalandı. Protokolü Dernek Başkanı Nuri Çalışkan ile Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek imzaladı.
Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut, İlçe Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ümit Gücenme Gençoğlu’nun yanı sıra sanayiciler de törene katıldı.

Protokole göre, 30 gün içinde protokol konusu gayrimenkulün tapuda üniversiteye hibe ve tescili sağlanacak. Gayrimenkul mülkiyetinin hibe ve tescil tarihinden itibaren üniversite, 10 yıl içinde söz konusu arazi üzerinde eğitim hizmeti sunmaya yönelik bir kampüs inşaatına başlayacak. Üniversite, inşaatın başlayacağı süreye kadar araziyi, zirai programlar için eğitim amacıyla kullanabilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.