Dolar 34,1608
%-0.11
Euro 37,7875
%-0.11
Altın 2.918,320
%-0.18
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ümraniye Belediyesi'nin yaz spor okulu etkinlikleri devam ediyor

Ümraniye Belediyesi'nin yaz spor okulu etkinlikleri devam ediyor

Ümraniye Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz spor okulu, futboldan basketbola, tenisten jimnastiğe birçok dalda eğitim vermeye 2. dönemde de devam ediyor. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda onlarca öğrenciye...

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 12:03
Ümraniye Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz spor okulu, futboldan basketbola, tenisten jimnastiğe birçok dalda eğitim vermeye 2. dönemde de devam ediyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda onlarca öğrenciye hem tatil hem de eğitim imkanını sunan Ümraniye Belediyesi, sona eren 1. dönemin ardından 2. dönem faaliyetlerine başladı. Yaz okulunda eğitim alan 220 öğrenci, hem sosyal aktivitelere katılıyor hem de tatillerini değerlendiriyor. Eğlenceli aktivitelerin de yapıldığı okulda öğrenciler basketbol, futbol, tenis, voleybol, jimnastik, karate, tekvando ve güreş dallarında eğitim alıyor. Eğitimler; Dudullu Spor Tesisleri’nde ve Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Dudullu Kapalı Spor Salonu’nda uzman hocalar eşliğinde gerçekleştiriliyor. Haftanın bir günü de buz pistine giden öğrencilerin, servislerle taşınması, kıyafetleri (çanta, forma takımları) Ümraniye Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Çocukların eğitimi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ifade eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, hayata geçirdikleri hizmet ve projelerle eğitim alanına önemli katkılarda bulunduklarını belirtti. Can, çocukların bu okulda hem eğitim aldıklarını hem de gönüllerince eğlenerek keyifli bir yaz tatili geçirdiklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.