Dolar 34,1761
%0.12
Euro 38,1970
%-0.12
Altın 2.933,420
%0
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üniversite öğrencileri ilkokulu boyadı

Üniversite öğrencileri ilkokulu boyadı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yabancı Diller Topluluğu, kardeş okul projesi çerçevesinde bir ilkokulu boyayarak güzel görünüme kavuşturdu.     ÇOMÜ Yabancı Diller Topluluğu, 'Kardeş Okul Projesi' ile ilköğretim...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 13:06
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yabancı Diller Topluluğu, kardeş okul projesi çerçevesinde bir ilkokulu boyayarak güzel görünüme kavuşturdu.

    ÇOMÜ Yabancı Diller Topluluğu, 'Kardeş Okul Projesi' ile ilköğretim okullarının yanında olmaya ve işbirlikleri geliştirmeye devam ediyor. Proje kapsamında daha önce 2 okulu boyayan topluğa üye öğrenciler, üçüncü okul olarak Ezine Sarısöğüt İlköğretim Okulu'na el attı. Çanakkale Özel Halk Otobüsü ile ücretsiz götürülen öğrenciler, okulun dış cephesinden başlayarak çalışmalara başladı. Bazı öğrenciler kabaran duvarlardaki sorunları giderirken bazı öğrenciler de boya işlemlerini gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucu okul, öğrencilere yakışır duruma getirilerek öğretmenlere teslim edildi.

    Topluluk proje çerçevesinde iİ ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ve köy muhtarları ile işbirliği yaparak çalışmaları gerçekleştiriyor. Topluluk, bundan sonra da çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.