Dolar 34,1742
%0.03
Euro 38,1961
%0.08
Altın 2.922,670
%0.08
Bist-100 9.751,00
%-0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü; “Eğitim’in yanında olacağız”

Ünlü; “Eğitim’in yanında olacağız”

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Av. Murat Talat Ünlü, öğrenciler tarafından çok sevilen velilerden takdir toplayan Eğitim Setini dağıtmaya devem ediyor.

  • Ege Postası
  • 04.12.2013 - 11:36
İZMİR- Eğitim Seti dağıtımına Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden Ünlü, Mürşide Altınbuçuk Ortaokulu ve Şair Eşref İlköğretim Okulu’nda eğitim seti dağıtarak öğrencileri sevindirdi
.
“Eğitim masraflarına bir nebzede olsa katkı sağlayabilmek!”
Geleceğin mimarı olan çocuklara katkı sağlamak için interaktif eğitim setlerini dağıttıklarını söyleyen Ünlü, “Dağıttığımız eğitim setleri öğrencilerin kişisel başarısının yanında, sınıflardaki eğitim ve öğretim başarı düzeyini de yükselteceğine inanıyorum. Uzman öğretmenler tarafından hazırlanan dersler öğrencilerin ihtiyacı olan bilgiyi eğlenceli bir şekilde sunuyor. Öğrenciler okulda kaçırdıkları dersleri hem konu anlatımlı bir şekilde uzman öğretmenlerden dinliyor hem de çözemedikleri soruları tekrar tekrar inceleme imkanı buluyor. Bilgisayar erişe bilirliğinin geldiği nokta ve birçok öğrencinin bilgisayar karşısında geçirdiği zaman düşünüldüğünde öğrenciler için bu eğitim setinin çok faydalı olacağı açıktır. Nitekim eğitim setini dağıttığımız velilerden uygulamandan memnun olduklarını belirten telefonlar aldım. Amacımız eğitim masraflarına bir nebzede olsa katkı sağlayabilmek ve daha bilinçli, daha bilgili gençler yetişmesini sağlamak” dedi.

“AKP’ye eğitimin oyun hamuru gibi oynanacak bir şey olmadığı acilen anlatılmalı”
AKP’nin uyguladığı eğitim politikalarına da değinen ve eleştirilerde bulunan Ünlü, “Dünyanın her yerinde, evrensel bir gerçek olan 72 ay öncesi çocuklar gelişimini tamamlamadan ilkokula alınmıyor. 60-72 aylık çocuklarımız pedagojik olarak ilkokula değil, okul öncesi eğitime gitmesi gerektiğini üstene basa basa anlatan uzmanlarımız bu hükümet tarafından muhatap bile alınmadı. Bu uygulamayı “bilimsel tercih” kılıfında savunarak haklı çıkarmayan çalışan zihniyet uygulamanın daha ilk yılında nasıl bir hata yaptığını anladı. AKP’ye eğitimin oyun hamuru gibi oynanacak bir şey olmadığını ve eğitimde yapılan hataların gelecekte çok ağır bedelleri olacağı acilen anlatılmalı. Biz, Karşıyaka’da, çocukların daim surette yanında , eğitim, eğitim, eğitim’in yanında olacağız” dedi.

Öğrencilere eğitim seti dağıtarak diğer aday adaylarından farklı bir çalışma ortaya koyan ve özellikle veliler tarafından beğeni toplayan projenin nasıl geliştiğini de anlatan Ünlü, “Bu proje üniversite öğrencisi öğretmen adayı ekip arkadaşlarımızdan geldi. Ekibimizde bulunan birçok arkadaşımız uzmanlık alanları doğrultusunda projeler geliştiriyor. Öğretmen arkadaşlarımız da öğrencilerin bilgisayar başında da ders çalışmalarına olanak verecek bu projeyi geliştirdi” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.