Dolar 32,7146
%-0.12
Euro 35,1845
%0.28
Altın 2.441,490
%-0.36
Bist-100 10.619,00
%-0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü sanatçıdan Akpınar'a destek

Ünlü sanatçıdan Akpınar'a destek

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Şemikler, Fikri Altay ve İmbatlı mahallelerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Akpınar'a, arkadaşı, ünlü televizyoncu Metin Uca da eşlik etti. Akpınar, herkesin kıskanacağı ve yaşamak isteyeceği bir Karşıyaka yaratacaklarını söyledi. Uca ise "Akpınar'ın zafer turunu Çarşı'da atacağız" dedi.

  • Ege Postası
  • 12.03.2014 - 10:42
İZMİR- Esnafın sorunlarını dinleyen Akpınar; yanlış otopark ve haksız kaldırım işgalleri sorunlarını gidereceklerini belirtti. Özellikle Şemikler bölgesinde kentsel yenilemeye ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Akpınar, insanların daha rahat ve huzurlu ortamlarda yaşamaları için mücadele edeceklerini söyledi. Yeşil alanları ve sosyal donatı alanlarını artıracaklarını dile getiren Akpınar, vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştı. Akpınar "Türkiye'de İzmir, İzmir'de ise Karşıyaka farklıdır. Bu farkı seçimlerde ortaya koyacağız. Herkesin kıskanacağı projeler ve yaşamak isteyeceği bir kent yaratacağız" dedi.

ZAFER TURU ÇARŞI'DA
Gösteri için İzmir'e gelen ünlü televizyoncu Metin Uca da arkadaşı olan, CHP Karşıyaka adayı Akpınar'a seçim çalışmalarında destek verdi. Akpınar ile birlikte esnaf ziyareti yapan Uca "İzmir ve Karşıyaka benim için çok özel. Hüseyin Mutlu Akpınar'ın artık aday değil, başkan olduğunu düşünüyorum. Sosyal demokrat yatırım ve projeler devam edecektir. Bence ekranda olanlar, kendilerini saklamadan görüşlerini açıklamalıdır. Herkesi, Atatürk'ün annesini emanet ettiği bu kente sahip çıkmaya davet ediyorum. Seçimden sonraki zafer turunu da Karşıyaka Çarşı'da atacağımıza söz veriyorum" diye konuştu.

"AK PARTİ'YE DERS VERELİM"
Seçim çalışmalarına gün boyu devam eden Akpınar, Cumhuriyet ve İnönü mahallelerinde de ortak salon toplantısı yaptı. Iki yüze yakın partili tarafından karşılanan Akpınar "Bu bölgelerde en büyük sorun işsizlik, çarpık kentleşme, beceri kursları ve sosyal aktivitelerdir. Tüm eksikler tamamlanır ancak bağımsızlığımız elden giderse, bunların hiçbir anlamı kalmaz. Bu yüzden seçimler çok önemli. CHP çatısı altında birleşelim ve sandıkta, AK Parti'ye iyi bir ders verelim" dedi.

GÖÇMENLERDEN TAM DESTEK
CHP adayı Akpınar, Ege Makedonya Göçmenleri Derneği'ni de ziyaret etti. Göçmen yurttaşlardan tam destek alan Akpınar, Balkan festivali düzenleme ve balkan ülkelerine kültür gezisi yapma sözü verdi. Akpınar, kahvaltıda bir araya geldiği bay ve bayan kuaförlerine de kayıt dışıyı ve haksız rekabeti bitireceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.