Dolar 34,2263
%-0.04
Euro 37,5888
%-0.11
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla'lı Burak Oğuz, Urla'ya talip

Urla'lı Burak Oğuz, Urla'ya talip

Urla'nın tanınmış ve sevilen simalarından Mali Müşavir Burak Oğuz, Urla Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı. Aday adaylığı dosyasını CHP İlçe Başkanı Yusuf Baratalı'ya teslim eden Oğuz, Urla'da deneyimli siyasetçilerin olduğunu ve onların karşısında siyaset yapmanın cesaret istediğini belirterek, "Ben de bir Urla evladı olarak bu cesareti gösterdim. Burada belediye başkan adaylığı mücadelesi değil, siyasi iktidar mücadesi verilecek" dedi. Bugüne kadar uzlaşmacı ve yapıcı bir siyaset güttüğünü bundan sonra da aynı çizgiyle devam edeceğini belirten Oğuz, Urla'yı kalkındıracak projeleri ilçe halkıyla birlikte gerçekleştirceklerini ve her konuda Urla'lıya danışacaklarını ifade etti.

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 11:42
İZMİR- Urla'nın tanınmış isimlerinden Köy Enstitülerin'de öğretmenlik yapmış, tam bir cumhuriyet, Atatürk ve Urla sevdalısı olarak hizmet vermiş Osman Esmer'in torunu olarak, dedesinin izinden gittiğini belirten Oğuz, Urla'ya hizmet vermek için aday olduğunu vurguladı. 



Siyasetin artık gençlere bırakılması gerektiğini ve son zamanlarda yaşanan olayların da gençlerin söz sahibi olduğunu gösterdiğini ifade eden Oğuz şunları söyledi: "Urlamız İzmir'imizin en güzel ilçelerinden biri. Denizi ve doğası ile gelişmeye aday bir sayfiye kenti. Biz Urla'yı tüm zenginlikleriyle kalkındırmaya devam edeceğiz. Elimizi taşın altına koyduk. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarı diliyorum. Partimizin genel merkez kurullarının vereceği karara saygılıyız. Çalışmalarımız CHP'nin Urla ve İzmir'deki iktidarını sürdürmek ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmak için olacak" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.