Dolar 34,2337
%0.1
Euro 37,9496
%0.32
Altın 2.925,760
%0.07
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak İlim Yayma Cemiyeti 1. Olağan Genel Kurulu'nu yaptı

Uşak İlim Yayma Cemiyeti 1. Olağan Genel Kurulu'nu yaptı

Uşak İlim Yayma Cemiyeti’nin 1. Olağan Genel Kurulu, cemiyet binasında gerçekleştirildi. Cemiyetin geçici yönetim kurulu başkanlığını yürüten Alper Sezer, yönetimi yeni ekibe devretti. Açık oylamayla yapılan seçimlerde yeni yönetim,...

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 18:32
Uşak İlim Yayma Cemiyeti’nin 1. Olağan Genel Kurulu, cemiyet binasında gerçekleştirildi. Cemiyetin geçici yönetim kurulu başkanlığını yürüten Alper Sezer, yönetimi yeni ekibe devretti. Açık oylamayla yapılan seçimlerde yeni yönetim, genel kurula katılan ve oy kullanma hakkı bulunan üyelerin tamamının oyunu alarak göreve başladı.

Cemiyetin geçici başkanlığını yürüten Alper Sezer, yaptığı açıklamada, 68 gönül insanının bir araya gelerek, ilmi ve inancı yaymak amacıyla büyük bir hayır işleyerek 1951 yılında bu cemiyeti kurduğunu ifade ederek, "İlim Yayma Cemiyeti'nin, 60 yılı aşkın zamandan beri milletimizin ilim ve irfan hayatında çok önemli katkıları olmuştur. Müslüman, hayır ve hizmet adamıdır. Müslümana, hayır yarışında olmak yaraşır. Çünkü en büyük ödül bu yarıştadır. Mümine yakışan, büyük hedeflere süratle yönelmektir. Bizler de bu niyetlerle, nisan ayı içinde Uşak İlim Yayma Cemiyeti şubesini açtık. Cemiyet binamızın tutulması, teşrifi ve üyelik çalışmaları ile bugüne geldik. İnşallah yeni arkadaşlarımız, eğitim ve öğretim faaliyetlerini ve sosyal faaliyetleri fazlasıyla yerine getireceklerdir. Yeni yönetimdeki arkadaşlarımın Allah yar ve yardımcıları olsun." dedi.

Yapılan genel kurul sonrasında Uşak İlim Yayma Cemiyeti yeni yönetim kurulu; Zekai Özbek, Zafer Aydın, Dursun Sırıklıgil, Kadir Karakuş, İbrahim Yıldırım, Nurullah Gümüş, Şahin Özkan isimli üyelerden oluşurken, Denetim Kurulu ise Hamza Kale, Mehmet Emin Akyay, Göksel Tuncer isimli üyelerden oluştu. Genel kurul, Kur'an tilaveti ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.