Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak’ta aileler piknikte bir araya geldi

Uşak’ta aileler piknikte bir araya geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürlüğü, 'Aile Haftası' etkinlikleri kapsamında 19 Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürlüğü, "Aile Haftası" etkinlikleri kapsamında piknik düzenledi. Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürlüğü,...

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 18:16
Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürlüğü, 'Aile Haftası' etkinlikleri kapsamında 19 Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürlüğü, "Aile Haftası" etkinlikleri kapsamında piknik düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürlüğü, Aile Danışma Merkezi tarafından Çobançeşme Parkı'nda düzenlenen piknik etkinliğine 19 aile ve mahalle muhtarlarının yanı sıra Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, İl Jandarma Komutanı Fuat Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürü Alper Sezer, SGK İl Müdürü Kenan Şenol, Kültür Turizm Müdürü Şerif Arıtürk, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mehmet Kabay ve vali yardımcılar katıldı.

    Mahalle muhtarları ile ailelerin bulunduğu masaları tek tek gezen Vali Mehmet Ufuk Erden ise vatandaşlarla sohbet etti. Vali Mehmet Ufuk Erden, masaları gezdiği sırada 11 yaşındaki Feryal isimli bir kız çocuğu topladığı lale ve papatyaları Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden’e hediye etti.

    Piknik daha sonra mangal ile devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.