Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üyeliği reddedilen Kılıçdaroğlu, Aydın Şengül’e gidecek

Üyeliği reddedilen Kılıçdaroğlu, Aydın Şengül’e gidecek

AK Parti’ye Ankara’dan sonra İzmir’den de yaptığı üyelik başvurusu etik gerekçelerle reddedilen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e giderek neden kabul edilmediğini yüz yüze soracağını söyledi. Celal Kılıçdaroğlu, aile kavgası olmadığını, oğlunun da MHP’li olduğunu, herkesin ayrı siyasi görüşü olmasının doğal olduğunu belirterek, üyeliğiyle ilgili hiç sonuç alamasa da seçimlerde AK Parti için çalışacağını söyledi. Üyeliği reddedilen Kılıçdaroğlu'ndan yeni hamle

  • Ege Postası
  • 03.05.2018 - 16:33

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Celal Kılıçdaroğlu’nun Konak İlçe Başkanlığı’na giderek yaptığı üyelik başvurusunun kabul edilmeyeceğini açıklayan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ‘Aile içi kavganın tarafı gibi olmak istemiyoruz, bunu siyasete malzeme etmek istemiyoruz. Kendi aralarında sorunları varsa çözsünler. O anlamda üyelik kaydını doğru bulmuyoruz. Yoğunuz zaten, bir sürü işimiz gücümüz var. Bu durumla uğraşamayız” ifadelerini kullanmıştı.

İL BAŞKANINA GİDECEĞİM, OLMAZSA GENEL MERKEZE BAŞVURACAĞIM

Bu duruma üzüldüğünü belirten Celal Kılıçdaroğlu ise, red cevabı karşısında önce AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül’ü ziyaret edip konuşacağını, yine olumsuz bir cevapla karşılaşması durumunda ise AK Parti Genel Merkezi’ne başvuracağını açıkladı:

“İl başkanına gidip konuşacağım. ‘Niçin benim üyeliğimi kabul etmiyorsunuz'’ diyeceğim. Ben de sıradan bir vatandaşım. Herhangi bir partiye üye değilim. Neden kabul edilmesin ki. Benim bir aile kavgam da yok. Kemal Abimle de zaman zaman konuşuyorum. Olmadı genel merkeze bir yazı yazarım. Benim de orada tanıdıklarım var.”

OĞLUM DA MHP’Lİ, ONA GELBURAYA DİYEMEM Kİ, KEMAL ABİMLE BENİM AYRI SİYASİ GÖRÜŞÜMÜZ OLABİLİR

Üyeliği yine de kabul edilmezse küskün durmayacağını, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti için çalışacağını da kaydeden Celal Kılıçdaroğlu, “Ben gene çalışırım. İl Başkanı bekar adama karı boşamaya kalkıyor. Bekar adamın işi olur m? Kabul etse de Reisimizi destekleyeceğim etmese de destekleyeceğim. Bütün toplantılara katılacağım. İlla ki üye olmak gerekmiyor. Kemal Abimin ayrı benim ayrı siyasi görüşüm olabilir. Benim büyük oğlan da MHP’li mesela. Ona gel buraya diyemem ki. Hepsi de Türkiye’nin bir partisidir. Her zaman Reisimin yanındayım. Ben yine Konak ilçeye geleceğim, oturup sohbet edeceğim. Mahalle mahalle gezeceğim, destek isteyeceğim, destek isteyeceğim. Konak’ta oturuyorum, il ve ilçe başkanlarıma destek vereceğim” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.