Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Büyükersoy, belde belediyelerini ziyaret etti

Vali Büyükersoy, belde belediyelerini ziyaret etti

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, göreve başladığı tarihten itibaren halkla bir araya geliyor. Vali Büyükersoy, belde belediyelerini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı Karaağaçlı, Kırköy ve Sungu belediyelerini ziyaret...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 13:06
Muş Valisi Vedat Büyükersoy, göreve başladığı tarihten itibaren halkla bir araya geliyor. Vali Büyükersoy, belde belediyelerini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı

Karaağaçlı, Kırköy ve Sungu belediyelerini ziyaret eden Vali Vedat Büyükersoy, beldelerin sosyo- ekonomik yapısı hakkında bilgi aldı. Belde ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Vedat Büyükersoy, vatandaşlarla sohbet ederek, Muş’ta kamu kurumlarınca yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

    Sohbette vatandaşların sorunlarını da dinleyen Vali Büyükersoy, devletin bütün imkanlarıyla özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaşayan vatandaşların eğitim, sağlık ve istihdam gibi alanlardaki sıkıntılarını gidermeye yönelik olarak sürekli çalışmalar yaptığını ve ilerleyen dönemlerde de bu çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

    Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hareket eden Vali Vedat Büyükersoy ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde taziyeleri de ihmal etmiyor. Ziyaretlerinde Kırköy ve Sungu beldelerinde vefat eden vatandaşların taziyelerine de katılan Vali Vedat Büyükersoy, yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

    Öte yandan Vali Vedat Büyükersoy’un yaptığı ziyaretlere İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şeyhmus Yentur ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.