Dolar 34,1742
%0.03
Euro 38,1961
%0.08
Altın 2.922,670
%0.08
Bist-100 9.751,00
%-0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali 'Çanakkale Çanakkele'yi izledi

Vali 'Çanakkale Çanakkele'yi izledi

İzmir Valiliği (BHİ) İzmir Valisi Mustafa Toprak, Maltepe Askeri Lisesi tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101.yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Çanakkale Çanakkale" oratoryosunu izledi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2016 - 14:07
Maltepe Askeri Lisesi öğrencilerince sahnelenen “Çanakkale Çanakkale" adlı oratoryoya Vali Toprak'ın yanı sıra Eşi Av. Selime Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Org. Abdullah Recep ve eşi, diğer protokol üyeleri ve Şehit ve Gazi Dernekleri ile çok sayıda davetli katıldı.



Maltepe Askeri Lisesi öğrencilerinin başarılı sunumu salonu dolduranları hüzünlendirdi. Şehitler Günü münasebetiyle düzenlenen şiir ve mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi



İKİNCİ TÖREN
Val Mustafa Toprak, Maltepe Askeri Lisesi tarafından düzenlenen “Çanakkale Çanakkale" oratoryosunu izledikten sonra, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Hava Teknik Okullar Komutanlığı tarafından hazırlanan ve Zafer Suntekin'in yazıp bestelediği “Cumhuriyete Giden Yol Gelibolu 1915" Oratoryosunu izledi.



Güzelyalı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahnelenen “Cumhuriyete Giden Yol Gelibolu 1915" oratoryosunu çok sayıda kişi izledi. Vali Toprak; “Okul Komutanımızı ve personelini, emeğin geçen, katkı veren bütün herkesi, metin yazarı ve yönetmen-besteci Zafer Suntekin'i tebrik ve teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.