Dolar 34,0956
%0.03
Euro 37,9492
%0.12
Altın 2.818,140
%0.07
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Cengiz, Midyat'taki çadırkentte iftar programına katıldı

Vali Cengiz, Midyat'taki çadırkentte iftar programına katıldı

Mardin Valisi Ahmet Cengiz ile eşi Vehibe Cengiz, Mardin'in Midyat ilçesinde Suriyeli mülteciler için kurulan Geçici Konaklama Merkezi (GKM)’de iftar programına katıldı. İftarın ardından kamp alanında tanışan Suriyeli çiftin nişan yüzüklerini...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 00:27
Mardin Valisi Ahmet Cengiz ile eşi Vehibe Cengiz, Mardin'in Midyat ilçesinde Suriyeli mülteciler için kurulan Geçici Konaklama Merkezi (GKM)’de iftar programına katıldı. İftarın ardından kamp alanında tanışan Suriyeli çiftin nişan yüzüklerini Vali Cengiz taktı.

İftar programına vali ve eşinin yanı sıra, Kaymakam Oğuzhan Bingöl, eşi Ayşegül Bingöl ve AFAD müdürü Davut Esen de katıldı.

SURİYELİ ÇİFTİN NİŞAN YÜZÜĞÜNÜ VALİ TAKTI

Suriye’nin İdlip kentinden kaçan mülteciler arasındaki Sadık Ali ile Fatım Ömer, çadır kentte tanışıp evlenmeye karar verdikten sonra yetkililerden yardım istedi. Mültecilerle iftar programına katıldıktan sonra Suriyeli gençlerden haberdar olan Vali Cengiz, genç çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Çifte mutluluklar dileyen Cengiz, kamp çalışmaları konusunda Kaymakam Oğuzhan Bingöl’ün göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı kutladı. Oldukça mutlu oldukları gözlenen Suriyeli çift, yetkililerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.