Dolar 34,0912
%0.02
Euro 37,9563
%0.14
Altın 2.821,420
%0.18
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KAHİAD üyeleri STK'larla iftar yemeğinde buluştu

KAHİAD üyeleri STK'larla iftar yemeğinde buluştu

Kırşehir Ahi İşadamları Derneği (KAHİAD) üyeleri, sivil toplum kuruluşları (STK) üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. KAHİAD merkezinde gerçekleşen programa, Kırşehir Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Ticaret Odası Meclis...

  • Ege Postası
  • 29.07.2013 - 01:06
Kırşehir Ahi İşadamları Derneği (KAHİAD) üyeleri, sivil toplum kuruluşları (STK) üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

KAHİAD merkezinde gerçekleşen programa, Kırşehir Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Ticaret Odası Meclis Başkanı Müfit Göçen, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa İzzet Doğan, Memur-Sen İl Başkanı Ali Rıza Aka, Türkiye Kamu-Sen İl Bşk.Yrd. Yusuf Aydın, Türk Ocağı Başkanı Süleyman Doğan, Yeşilay Temsilcisi Müşerref Acer, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Sarıca, Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneğini Başkanı Servet Avkapan, Seyfe Gölü Ekoloji Dernek Başkanı Ömer Çetiner, Türkiye Teknik Elamanlar Vakfı İl Başkanı Ramazan Uzun ve Kırşehir Yazarlar ve Şairler Derneği Bşk.Yrd. İbrahim Düğer katıldı. Birlikte yapılan iftarda başkanlar birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Açılış konuşmasını yapan KAHİAD Başkanı Murat Baran, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bugünlerde KAHİAD, Kırşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını iftar sofrasında bir araya gelerek şehrin kalkınması için hepimizin el ele çalışmamız gerekmektedir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.