Dolar 34,0912
%0.02
Euro 37,9563
%0.14
Altın 2.821,420
%0.18
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kumluca'da iftar coşkusu

Kumluca'da iftar coşkusu

Bartın’ın Ulus ilçesi Kumluca beldesindeki vatandaşlar iftar yemeğinde bir araya geldi. Kumluca Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar...

  • Ege Postası
  • 29.07.2013 - 00:34
Bartın’ın Ulus ilçesi Kumluca beldesindeki vatandaşlar iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kumluca Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Daire amirleri, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, programda yaptığı konuşmada, Kumluca yolu çalışmaları, SUKAP projeleri ve beldedeki eğitim ile spor yatırımlarına verdiği destekten dolayı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türkiye’nin son 11 yılda çok büyük bir kalkınma hamlesi içerisinde bulunduğunu belirterek, bu kalkınmadan Kumluca beldesinin de payını aldığını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.