Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Coş: Mobil ekipler ile daha iyi bir güvenlik hizmeti verilecek

Vali Coş: Mobil ekipler ile daha iyi bir güvenlik hizmeti verilecek

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Sarıçam ilçesine bağlı köylerin muhtarlarını kabul ederek sorunlarını dinledi. Muhtarların vatandaşın gözü kulağı olduğunu söyleyen Vali Hüseyin Avni Coş, muhtarların vatandaşın hissiyatına tercüman...

  • Ege Postası
  • 18.08.2013 - 13:28
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Sarıçam ilçesine bağlı köylerin muhtarlarını kabul ederek sorunlarını dinledi.

Muhtarların vatandaşın gözü kulağı olduğunu söyleyen Vali Hüseyin Avni Coş, muhtarların vatandaşın hissiyatına tercüman olduklarını söyledi. Amaçlarının vatandaşı mağdur etmek olmadığını dile getiren Coş, “Onlara daha iyi hizmet verebilmek için bölgede kurulacak mobil ekiplerimiz ile sürekli olarak kırsal kesimlerde ve köylerde kontrolü daha etkin bir şekilde yürütüp, karakollarda görev yapan personelleri mobil ekiplerde görevlendirerek bölgede alan hakimiyeti sağlayarak daha iyi bir güvenlik hizmeti vermeyi hedefliyoruz.” dedi.

Karakolların kapatılarak mobil ekiplere dönüştürülmesinin sadece Adana’da değil, Tüm yurt genelinde yapılan bir uygulama olduğuna değinen Vali Coş, “Geçmişte poliste aynı uygulamayı yaptı. Onlarda karakol sayılarını azaltıp, tasarruf edilen kuvvetli ekipleri arttırma yoluna gittiler. Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak, bu tür hizmetleri bir mekana bağlı olmaksızın sürdürebilme imkan ve kapasitemiz var. Bunu avantajlarını da kullanarak, amacımız vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermektir.” dedi.

Ziyarette İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Koç da hazır bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.