Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Kıraç'ın veda turlarının bu seferki durağı Büyükşehir Belediyesi

Vali Kıraç'ın veda turlarının bu seferki durağı Büyükşehir Belediyesi

İzmir’de 6 yılı aşkın süredir görev yapan ve geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır’a atanan İzmir Valisi Cahit Kıraç, veda ziyaretlerine İzmir Büyükşehir Belediyesi ile devam etti

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 12:10
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ -  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyaret esnasında geçen 6 yıllık süreci değerlendiren Vali Kıraç ve Başkan Kocaoğlu, dostluk mesajları verdi. Başkan Kocaoğlu, Salı günü kentten ayrılacak olan Kıraç’a yeni görevinde başarılar dilerken, Kıraç ise hizmetlerinden ötürü Kocaoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Diyarbakır’a tebrike gidecekler
9 yıllık belediye başkanlığı sürecinin üçte ikilik kısmında Vali Kıraç ile çalışma fırsatı yakaladığından ötürü mutluluk duyduğunu kaydeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, “Sayın Vali’miz her zaman bize destek olan ve yardımlarını esirgemeyen bir isimdi. Kendisi ile güzel çalışmaların altına imza attık. Merkezi hükümetimiz kendisine daha önemli bir görev verdi ve gelecek süreçte bu görevinde de kendisine başarılar diliyorum. Diyarbakır’da da göreve başladıktan sonra da mutlaka kendisini ziyarete ve tebrike gideceğiz. Yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını ve İzmir halkı adına da başarılarının devamını diliyorum. İzmir’e yaptığınız hizmetlerden ötürü size belediye personeli adına da, şahsım adına da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.



Kıraç: Önyargılı bir vali olmadım
Önümüzdeki Salı günü yayınlanan Valiler Kararnamesi doğrultusunda kentten ayrılacağını doğrulayan İzmir Valisi Cahit Kıraç, “İzmir halkı adına, şahsım adına yerel hizmetlerinden ötürü teşekkür etmek için Sayın Kocaoğlu’nu ziyarete geldim. İzmir ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesi. Görevde kaldığım süre boyunca burada yaşayan insanımıza en iyi hizmeti sunabilmek için gayret gösterdim. Bu süreçte en önemli yerel hizmeti götüren birimin İzmir Büyükşehir Belediyesi olması ve Başkan Kocaoğlu ile olan ilişkilerimiz çok seviyeli bir şekilde yürüdü ve halka hizmeti en üst seviyeye çekmek adına temaslarımız oldu. Zaman zaman bazı kararlarını geri çevirmek durumunda kaldığım oldu. Ancak hiçbir zaman önyargılı davranan bir vali profili çizmedim ve olması gerekeni, daha iyiyi bulabilmek adına ortak gayret gösterdik. Ben bu güzel çalışma ortamızın oluşmasında emeği geçen Başkan Kocaoğlu’na da teşekkür ediyorum. Kendisine de veda ediyorum. Umarım bundan sonra bulunduğumuz şehirlerde de, hem İzmirlilerin, hem de kendisinin birer kapısı olduğunu belirtmek isterim” diyerek Başkan Kocaoğlu’na ve İzmir halkına veda etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.