Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Mutlu: Beni Twitter'dan takip edebilirsiniz

Vali Mutlu: Beni Twitter'dan takip edebilirsiniz

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Gençler,Gezi Parkı'nda kuş sesleri,ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu'Aranızda olmak isterdim." şeklindeki mailini ilişkin açıklama yapmadı. Mutlu, "Beni Twitter'dan...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 12:25
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Gençler,Gezi Parkı'nda kuş sesleri,ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu'Aranızda olmak isterdim." şeklindeki mailini ilişkin açıklama yapmadı. Mutlu, "Beni Twitter'dan takip edebilirsiniz." demekle yetindi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından sabahın ilk saatlerinde "Gençler,Gezi parkında kuş sesleri,ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu'Aranızda olmak isterdim." şeklinde bir mesaj yayınlandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Adana'ya yolcu etmek üzere Atatürk Havalimanı VIP bölümüne gelen Mutlu, çıkışta basın mensuplarının bu mesaja ilişkin sorularını cevapsız bıraktı. Soru kabul etmeyeceğini belirten Mutlu, basın mensuplarına "Beni Twitter'dan takip edebilirsiniz." demekle yetindi.

Bu açıklamasının ardından Vali Mutlu'nun hesabından saat 11.52'de yine gezi parkı eylemlerine ilişkin başka bir mesaj daha yayınlandı. Mesajda "Yaşanan olaylar içinde zaman zaman görülen ferdi hata ve aşırılıklar özür dilemeyi gerektirir.Bir gönül için bin özür dilerim.Saygılarımla." ifadesine yer verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.