Dolar 34,1085
%0.03
Euro 38,0933
%0
Altın 2.875,860
%0.03
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Toprak: Amacımız İzmir'i daha ileri götürmek

Vali Toprak: Amacımız İzmir'i daha ileri götürmek

İzmir ve Diyarbakır arasında yaşanan vali değişiminin ardından Diyarbakır'ın eski, İzmir'in yeni Valisi Mustafa Toprak'tan ilk yorum geldi. İki kent arasındaki vali değişiminin çözüm sürecinde ikna amaçlı olmadığının altını çizen Vali Toprak " nasıl ileri götürebiliriz bu güzel İzmir’i ona bakacağız" diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 09.05.2013 - 15:13
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ - NTV'nin canlı yayınına katılan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak İzmir'e atanmasıyla ilgili ilk kez konuştu. İzmir kamuoyuna daha güzel İzmir için çalışacağız mesajı veren Toprak iki kent arasındaki vali değişimiyle çözüm süreci arasında bir bağ olmadığını hatırlattı.

İZMİR'İ NASIL İLERİ GÖTÜREBİLİRİZ
İzmir valimiz Diyarbakır’a geliyor ben de İzmir’e gidiyorum. İkimizin de bir ikna görevimiz yok. Yanlış anlaşılmayalım. Bu bir kamu hizmetidir. Valiler karşılıklı yer değiştirebilir" hatırlatmasında bulunan Vali Toprak "Ben de İzmir’de İzmir’in gündemi, öncelikleri, İzmir’in daha iyi nerelere götürebiliriz,bir iş birliği koordinasyon içerisinde nasıl çalışabiliriz, nasıl ileri götürebiliriz bu güzel İzmir’i ona bakacağız. Turizmi ile EXPO’su ile Sağlık turizmi ve diğer kalkınma ve ekonomik alanları ile birlikte daha da ileriye götürmek için neler yapabiliriz ona bakacağız. Her bir ilimiz güzel. Yeter ki bu gönül yolunu açabilelim" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.